Referenties

Een greep uit de opdrachten die door ons zijn uitgevoerd.
 • Delta-N
  ×

  Delta-N

  In de huidige markt is het belangrijk om als (ICT Cloud) bedrijf continu een verbeterde versie van jezelf neer te zetten om groei en impact te vergroten. September 2017 hebben we hiervoor het veranderprogramma Delta Next ingericht. Om markt -, technologie – en klantontwikkelingen te vertalen naar een heldere toekomstvisie, organisatie-inrichting, nieuwe manier van werken en klant-proposities.
  We hebben partijen gevraagd hun visie hierop te presenteren en gekozen voor Jeannette Kalfsterman vanwege haar vakmanschap in verandertrajecten, aantoonbare ervaring in digitale transformaties en last but not least haar enthousiasme.

  Jeannette heeft als programma manager ons geholpen met analyses voor de nieuwe koers, aanreiken van relevante tooling en ons laten experimenteren met nieuwe werkwijzen. Daarbij heeft ze ons in contact gebracht met bedrijven in haar netwerk om samen over specifieke thema’s kennis te delen. Jeannette overziet zaken snel en schakelt op elk niveau gemakkelijk. Zij staat open voor feedback en heeft een aanstekelijke positieve blik. Hierdoor krijgt ze binnen ons bedrijf mensen in beweging om de veranderingen te omarmen en een rol van betekenis te gaan spelen.

  In relatief korte tijd hebben we concrete resultaten geboekt op het gebied van commerciële benadering, propositie – en klant-denken en professionalisering van besturing.

  Door haar senioriteit en bestuurlijke ervaring heeft Jeannette een brede kijk op veel bedrijfsmatige onderwerpen en is altijd bereid met je mee te denken en te helpen.

  Wij blijven werken aan verdere professionalisering van Delta Next en zullen Jeannette zeker op specifieke thema’s raadplegen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

  Marcel Timmers – Directeur- eigenaar Delta-N

 • Wortell
  Wortell
  ×

  Wortell

  Bij Wortell halen wij samen met onze medewerkers en klanten inspiratie uit het realiseren van innovatieve technologieën. Wij weten hoe belangrijk het is te vernieuwen en zijn steeds bezig om trends en ontwikkelingen te vertalen naar kansen.

  We hebben Jeannette van Thingsthatmatter gevraagd om ons te adviseren en te begeleiden bij het uitwerken van strategische opties naar betekenisvolle projecten, het versterken van teamkwaliteiten en performance-besturing. Door haar ruime business- en ICT ervaring en haar kwaliteiten als procesbegeleider hebben wij in korte tijd met een nieuw team zeer concrete resultaten geboekt en nieuwe besturingsmiddelen in handen gekregen. Zij is energiek en scherp in haar feedback om een team te motiveren om continu te verbeteren. Ik kan haar van harte aanbevelen.

  Luc Joziasse – Directeur Wortell

 • Logo Twinstone
  Twinstone
  ×

  Twinstone

  Voor Twinstone staan innovatieve oplossingen centraal : hiervoor moeten we onze organisatie en professionals steeds blijven ontwikkelen.

  !Thingsthatmatter heeft ons geholpen in het realiseren van performance-versnelling op het gebied van teamproductiviteit en een vernieuwende commerciële aanpak. Zij waren in staat in korte tijd met ons de verbinding te leggen, prikkelende vragen te stellen en samen successen te boeken. Met name van belang is dat !Thingsthatmatter een werkwijze snel heeft kunnen introduceren en overdragen, die nu zelfstandig wordt toegepast.

  Ik beveel ze van harte aan!!

  Michiel Lamers – Owner Twinstone

 • Logo KPN
  KPN
  ×

  KPN

  “Jeannette van !Thingsthatmatter heeft ons geholpen met de start van een organisatie breed verander programma gericht op performance improvement in combinatie met gedragsverandering en betekenisgeving (LEAN & MEANINGFUL).

  Initieel heeft zij een belangrijke ondersteunende rol gespeeld in het creëren van draagvlak op executive niveau. Later in het begeleiden van management teams in de pilotgroep – in het bijzonder Sales teams. De kracht van Jeannette ligt voor mij in haar zakelijke inslag doordat zij jarenlang op directieniveau in commerciële omgevingen heeft geacteerd, gecombineerd met een aanstekelijk enthousiasme, betrokkenheid en bevlogenheid. Haar feedback is steeds bovengemiddeld scherp en to-the-point – zowel in 1-1 situaties als met teams -, waardoor de leercurve in de organisatie versnelt. Bovendien is zij als geen ander in staat om te gaan met weerstand tegen verandering. Juist als het moeilijk wordt weet ze met haar creatieve oplossingen en enthousiasme teams mee te krijgen op een inspirerende manier.

  Als opdrachtgever voel je je begrepen en ondersteund met heldere reguliere voortgangsrapportages en mijlpalen. Vanaf de start besteedt zij veel tijd aan het werkelijk doorgronden van de organisatie uitdagingen en behoeften.”

  Ankie Eeken – Director Platform Improvement, KPN

 • Logo Florecom
  Florecom
  ×

  Florecom

  Nederland is de marktleider op het gebied van verse bloemen en planten (omzet ca € 8 miljard). De wereldhandel digitaliseert in een razend tempo.

  Klantvraag: hoe krijgen we een beter&breder gebruik van de digitale standaarden zodanig dat het onze concurrentie-positie versterkt?

  De uitdaging was om alle betrokken partijen op een andere wijze te laten kijken naar de huidige strategie. Op zijn unieke wijze heeft René Bosselaar met de betrokkenen een gemeenschappelijke analyse van de ‘grondoorzaken’ van de uitdagingen gemaakt. Het is hem gelukt om met àlle keten-partijen een nieuw waardeperspectief te creëren en tegelijkertijd significante kostenbesparingen te realiseren.

 • Logo Getronics
  Getronics
  ×

  Getronics

  Getronics (onderdeel KPN) is een grote ICT organisatie en toonaangevend in de Nederlandse markt.

  Klantvraag: hoe kunnen we doorbraken in onze sales performance realiseren? En hoe gaan we onze klanten en prospects positief verrassen?

  Rene Bosselaar is gevraagd om alle key spelers in het commerciële proces hierin te trainen en te coachen. Businessunit directeuren , accountmanagers en sales consultants hebben de leergang ‘Making Competition Irrelevant’ gevolgd. In deze training hebben zij geleerd om op een methodische en voorspelbare wijze volstrekt anders naar klanten te kijken en op basis hiervan unieke ‘blue ocean’ strategieen te ontwikkelen. Met als gevolg een verhoogde kans om deals goed te kunnen kwalificeren en te winnen.

 • Logo OGD ICT Diensten
  OGD ICT Diensten
  ×

  OGD ICT Diensten

  Al meer 10 jaar schakelen we meerdere keren per jaar partijen in om ons accountmanagement team wat extra mee te geven om succesvoller te opereren. René Bosselaar is overduidelijk de beste die ik ooit in het vakgebied van verkoop en relatiemanagement ben tegengekomen.

  Hij spreekt uit eigen ervaring, is scherp van geest en spreekt iedereen aan. Hij smeedt een team van gedachten en maakt van werk een professie waar mensen langdurig plezier uit kunnen putten. René is een echte aanrader als je er achter wilt komen hoe je commercieel beter kan worden met een hoop plezier. Bron: linkedin.

  Daan De La Parra – Director OGD

 • Logo Lemkes Tuinbouwbedrijf
  Lemkes Tuinbouwbedrijf
  ×

  Lemkes Tuinbouwbedrijf

  Koninklijke Lemkes is toonaangevend op het gebied van export  van tuin- en kamerplanten naar geheel West Europa.

  René heeft in de afgelopen jaren uiteenlopende opdrachten voor ons uitgevoerd: Een onderzoek naar de inrichting en kwaliteit van onze IT-staforganisatie, als projectleider bij de tool-/leveranciersselectie/bouw van een datawarehouse en recent heeft hij een essentiële bijdrage geleverd aan de herformulering van onze commerciële strategie en missie.

  We hebben René daarbij leren kennen als iemand die telkens het vertrouwen van betrokken Lemkes medewerkers op alle niveaus weet te winnen. In combinatie met prikkelende vragen kan hij snel doordringen tot de kern van de zaak en met solide, onderscheidende oplossingen komen die ons echt vooruit hebben geholpen.

  Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Copyright 2013 | !Thingsthatmatter | Jeannette Kalfsterman & René Bosselaar

Copright Thingthatmatter